Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η Κοσιώνη έβαλε “φρένο” στον Χατζηνικολάου


Παρά τα σενάρια που την ήθελαν να μετακινείται από τον Όμιλο Αλαφούζου, με κατεύθυνση το Mega, η Σία Κοσιώνη… δεν πάει πουθενά. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ συμφώνησε με τη διοίκηση Αλαφούζου να ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια το συμβόλαιό της με τον σταθμό. Έτσι, μπήκε τελεία σε ένα υπό εξέλιξη θρίλερ, καθώς η παραμονή ή όχι της Σίας Κοσιώνη στο Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου βρισκόταν σε άμεση συνάρτηση με τη μετακίνηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν τον εκδότη της Real News να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να μετακινηθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στο περιθώριο των προβλημάτων του Alter, και του αδιεξόδου που φαίνεται να προέκυψε στις διαπραγματεύσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Όμιλο Κυριακού, για τη μετακίνησή του στον ΑΝΤ1.
Τότε, ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε δημοσίως ότι θα παραμείνει στο Alter, εν αναμονή εξελίξεων που ενδεχομένως ξαναφέρουν την εικόνα του καναλιού στους τηλεοπτικούς δείκτες, και έβαλε έτσι τελεία στα σενάρια μετακίνησής του στον ΑΝΤ1 ή τον ΣΚΑΪ.
Πλέον, και μετά την ανανέωση της παραμονής της Σίας Κοσιώνη στον σταθμό του Νέου Φαλήρου, μπαίνει «φρένο» σε μια μελλοντική μεταγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΣΚΑΪ. Εκτός κι αν τα δεδομένα ανατραπούν και πάλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου