Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων: Η Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ «ΤΙΠΟΤΑ»


To 2010 ως γνωστόν έγιναν πανελλαδικά εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων τότε, δεν είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του νυν προέδρου Ανδρέα Παπαμιμίκου, με συνέπεια ο νυν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, να μην το ξεχάσει ποτέ.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται η πλειοψηφία της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων, η οποία ήταν και είναι πάντα εκλεγμένη μέσα από νόμιμες και γνήσιες εσωκομματικές εκλογές.Αυτό βέβαια δε το κάνει μόνο από μισαλλοδοξία, αλλά και από την επιθυμία του να ελέγξει προς όφελός του την οργάνωση στα Ιωάννινα, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας.

Δύο χρόνια τώρα, η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων, χωρίς να έχει την αναγνώριση και τη παραμικρή οικονομική βοήθεια, αγωνίζεται για τις ιδέες της παράταξης και της οργάνωσης γενικότερα.Το ενδιαφέρον όμως του νυν προέδρου της ΟΝΝΕΔ, περιχαρακώνεται μόνο στο πως θα ελέγξει η δική του ομάδα τραμπούκων τη φοιτητική παράταξη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. στα Ιωάννινα, προσπαθώντας να θέσει στο περιθώριο εκατοντάδες μέλη της.

Έτσι και σήμερα 5 Νοεμβρίου 2012 στη προγραμματισμένη συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος  Δημοτικής  Εκπαίδευσης αυτή η ομάδα τραμπούκων, επιτέθηκε στους νόμιμους εκπροσώπους της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων.

Καταγγέλλουμε τη φασιστική συμπεριφορά των τραμπούκων της μειοψηφίας και κυρίως καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, διότι σε μια εποχή που πρέπει να υποστηριχθεί η φοιτητική κοινότητα και τα κεκτημένα της, αυτός ασχολείται με το πώς θα κάνει "κουμάντο" στη παράταξή μας στα Ιωάννινα.

Καλό θα είναι να μαζέψουν τους πορτιέρηδές τους γιατί η οργάνωση στα Ιωάννινα δεν είναι "club" ούτε και πρόκειται να γίνει όπως φαίνεται να επιθυμεί ο ίδιος.



Με τιμή,

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου