Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ξόδεψε 12.000 ευρώ σε επεμβάσεις για να γίνει Barbie!

Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα… Νομίζει ότι είναι η Barbie! Έχουμε ακούσει μικρά παιδάκια να θέλουν να μοιάσουν με την Barbie, αλλά μια....

24χρονη κοπέλα; Η Σαρλότ Χοτμαν έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 10.000 λίρες για να υποβληθεί σε εγχειρήσεις που θα την κάνουν να μοιάζει με την αγαπημένη κούκλα των μικρών κοριτσιών. Έχει βάλει κολλαγόνο στα χείλια της, έχει αλλάξει την μύτη της και έχει φτιάξει τα μαλλιά της, ώστε να είναι ακριβώς όπως η κούκλα.

«Ήταν πραγματικά επίπονο. Το πρόσωπο μου έκαιγε μετά την εγχείρηση και χρειάστηκαν εβδομάδες για να ξεπρηστώ, αλλά άξιζε τον κόπο», λέει και προσθέτει: «Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι περίεργο, αλλά εγώ το βρίσκω τέλειο».

Η Σάρλοτ κάνει συλλογή από Barbie από την ηλικία των τριών ετών και έχει «μία για κάθε περίπτωση». Τις έχει όλες στο δωμάτιο της και έχει δώσει χιλιάδες ευρώ για να τις διατηρεί «φρέσκιες»!

Όπως παραδέχεται η 24χρονη το γεγονός της έχει δημιουργήσει προβλήματα στις ερωτικές της σχέσεις, αφού οι σύντροφοι της δεν μπορούν να ανεχτούν κάτι τέτοιο και την χωρίζουν.

«Δεν με νοιάζει όμως. Όταν θα έρθει ο κατάλληλος άνδρας θα αγαπήσει και εμένα και τις Barbies μου».

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/03/12000-barbie.html#ixzz1p1kojDEi
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου