Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κομμάτια η Ευγενία!

Έχετε ακούσει που λένε «τι είναι ο κάβουρας, τι το ζουμί του»;

Το «Master Chef» ήταν ο κάβουρας και η Ευγενία, το ζουμί!      


Την πήραν τα …ζουμιά την ευαίσθητη και ψυχοπονιάρα παρουσιάστρια, μόλις αναδείχθηκε νικητής ο Άκης Πετρετζίκης. Τέσσερις μήνες στα ίδια πλατό, τέσσερις μήνες στην οθόνη του Mega, όσο να ‘ναι το φινάλε ήταν συγκινητικό.

Το ξέσπασμα όμως της Ευγενίας έγινε τη στιγμή που ανακοίνωσε την κατάληξη του διαγωνισμού μαγειρικής. «Θα καταρρεύσω», είπε η Μπουμπούκα εμφανώς ταραγμένη με το ρίμελ κάτω από το μάτι να απειλείται και τον Σκαρμούτσο να πληκτρολογεί ήδη το «166» στο κινητό του… «Άκη, είσαι ο πρώτος Έλληνας Master Chef!», φώναξε δακρυσμένη και ήρθαν κομφετί εξ ουρανού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Μανωλίδου δεν άφησε στιγμή τη στάση της μπαλαρίνας λίγο πριν την πιρουέτα! Φάουλ στιλιστικό, η επιλογή της γόβας. Θα ταίριαζαν καλύτερα ένα ζευγάρι πουέντ.

Επισημαίνω πως αυτή η παραλίγο κατάρρευση της παρουσιάστριας συνέβη την πιο σωστή στιγμή προς όφελος του νικητή του Master Chef, το όνομα του οποίου θα ακούγεται τώρα παντού συνοδευόμενο από την προειδοποίηση κατάρρευσης της συζύγου του Αδώνιδος!

Όπως καταλάβατε κι εσείς, λοιπόν, τόση πρόβα με το δάκρυ κορόμηλο πάνω από τα κρεμμύδια για το τρέιλερ του τελικού, δεν πήγε χαμένη. Μου θυμίζει κάτι παλιές ελληνικές ταινίες, που για να κλάψουν τα μωράκια έπρεπε να τα τσιμπήσουν.

Τέτοια ευσυγκινησία πια, ούτε η Φαίη που είναι και έγκυος...
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε περιμένει Ευγενία. Καλή όρεξη!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου