Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παραίτηση Τοπικών Οργανόσεων ΟΝΝΕΔ Δράμας



Τα κάτωθι μέλη της ΟΝΝΕΔ όπως υπογράφουμε το έγγραφο αυτό ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ  σήμερα την 17/04/2012 για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Δράμας.


Ενημερωθήκαμε σχετικά από όλα τα όργανα της  ΟΝΝΕΔ και από την ΝΟΔΕ   Δράμας   για την αρχική σύνθεση του ψηφοδελτίου  σύμφωνα με το  έγγραφο που απέστειλε το κόμμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ  Δράμας.

Εν ριπή οφθαλμού στα τοπικά ΜΜΕ  εμφανίστηκαν άνθρωποι που δεν έχουν καμία  σχέση με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τα θεσμικά όργανα κατηγόρησαν ολόκληρο το τοπικό κόμμα για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου υποστηρίζοντας ότι η Νέα  Δημοκρατία  θα έχει διαφορετική σύνθεση ψηφοδελτίου. Υπηρετήσαμε  την παράταξη υποστηρίξαμε  της  θέσης του κόμματος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θεωρούμε απαράδεκτο άνθρωποι που δεν έχουν θεσμική θέση στην παράταξη να διατείνονται πως έχουν καλύτερη από τα θεσμικά όργανα του κόμματος, να γελοιοποιούν το κόμμα να διατυμπανίζουν σε δελτία τοπικών ΜΜΕ σκευωρίες και να αποδίδουν απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στα θεσμικά όργανα στην πόλη μας.

Περιμέναμε μια ξεκάθαρη απάντηση από το κόμμα και υπεράσπιση των θεσμικών οργάνων της παράταξης στη Δράμα, αλλά με λύπης μας διαπιστώσαμε ότι το κόμμα αντί να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται γι’αυτό   έδωσε την στήριξή  του στα κέντρα  που εξυπηρετούν συμφέροντα υποψηφίων.

Παλέψαμε και παλεύουμε για την Νέα Δημοκρατία και για την επικράτηση των θέσεων και των αρχών, ως Δαπίτες και ως ΟΝΝΕδίτες δώσαμε μάχη σε δύσκολες περιόδους που η συμμετοχή στις πολιτικές νεολαίες έμοιαζε να είναι ντροπή. Αγωνιστήκαμε μέσα στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που έδωσε πρωτοπόρους αγώνες για να επικρατήσει στην κοινωνία τους νέους. Μέσα από μάχες κερδίσαμε κάτι βασικό την εμπιστοσύνη του κόσμου, και καταστήσαμε με τους δικούς μας αγώνες  την ΟΝΝΕΔ και την Νέα Δημοκρατία  μια αξιόπιστη πρόταση.

Τον τελευταίο καιρό η εμπιστοσύνη αυτή έχει χαθεί και όμως εμείς συστρατευθήκαμε στην μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Συμπεριφορές όμως σαν αυτή σήμερα στην Δράμα έγιναν για εμάς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι με λύπη για τους αγώνες  που δώσαμε υποβάλουμε την παραίτησή μας από τα όργανα της ΟΝΝΕΔ και της Νέα Δημοκρατίας.

Το κείμενο υπογράφτηκε από τα προεδρεία των τοπικών οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Δράμας, Δοξάτου, Κάτω Νευροκοπίου ( Υπογράφουν όλοι εκτός του Σάββα Κοσκερίδη ο οποίος δήλωσε παραίτηση με τηλεφωνική επικύρωση ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου