Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πατριωτικό Μέτωπο: ΝΑΤΟποιούν τα Βαλκάνια, στήνουν παιχνίδια πολέμου και καταδικάζουν σε θάνατο τους Έλληνες αγρότες


Η απόφαση του «Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης», με δικαίωση των Σκοπιανών, πέρα από την πλήρη ήττα του ανάπηρου ελληνικού πολιτικού συστήματος, καταδεικνύει την σαφή πια κατεύθυνση της Δύσης προς την ΝΑΤΟποίηση των Βαλκανίων και το στήσιμο συνθηκών πολέμου στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.


Την ίδια ώρα, το ίδιο αυτό πολιτικό σύστημα των αχυρανθρώπων του Σόρος και των τοκογλύφων, καταδικάζει σε θάνατο, μετά τους μικρομεσαίους και τους Έλληνες αγρότες, οι οποίοι θα πρέπει από το νέο έτος, να πληρώνουν υπέρογκες εισφορές, στο ασφαλιστικό «ταμείο φάντασμα», που πού ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν ΟΓΑ. Με «γραμμή», να βγάλουν έξω από την νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά και την κοινωνική ασφάλιση μεγάλο ποσοστό αγροτών, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα μεγάλα διεθνή αφεντικά και να συνεχίσουν την κονιορτοποίηση της κοινωνικής συνοχής της ελληνικής υπαίθρου. Μιας υπαίθρου, που καλά το γνωρίζουν οι νεοταξίτες φασίστες, πως ήταν ιστορικά, ο χώρος εκείνος που γέννησε όλες τις εθνικοαπελευθερωτικές και κοινωνικές επαναστάσεις.

Η ελληνική κοινωνία, δέχεται μια πλήρη επίθεση, σε όλα τα μέτωπα από τους διεθνείς νεοταξίτες-νεοφασίστες, με τους θλιβερούς εγχώριους «ατζέντηδές» τους νεοκουίσλινγκς-νεονενέκους, να χασκογελούν ικανοποιημένοι από την υπεργολαβία που με συνέπεια υπηρετούν, με στόχο την πλήρη διάλυση της χώρας.

Στους καιρούς που έρχονται, η ελληνική αυτή κοινωνία, θα κληθεί να αποφασίσει, αν τελικά θα σκύψει οριστικά το κεφάλι σε μια νέα πολυετή τουρκοκρατία-βαυαροκρατία, η αν θα αποφασίσει να αντισταθεί. Με τίμημα αυτήν την φορά, το αίμα των ίδιων των παιδιών της.

Είθε η ελληνική κοινωνία να καταλάβει όσο πιο σύντομα γίνεται τι της στήνουν και να συσπειρωθεί στην καθαρότερη έκφραση του αγώνα για ελευθερία,  αξιοπρέπεια και Δημοκρατία στον τόπο μας, το Κίνημα του Πατριωτικού Μετώπου.

«Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που πονάει. Η Ελλάδα που ελπίζει. Η Ελλάδα που επιμένει. Η Ελλάδα που αντιστέκεται». Είθε οι στίχοι του Νιόνιου, να σταλάξουν λίγη θέρμη, στις παγωμένες ψυχές, των υπό κατοχή Ελλήνων.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου